Futbol americà
Esports 14/07/2011

El Canadà i els Estats Units, finalistes del mundial de futbol americà

Els EUA es van classificar dimarts després de derrotar Mèxic per 17-7 i avui ha aconseguit el passi el Canadà, que ha patit per guanyar el Japó per 31-27

Marcel Sanromà
1 min
Els EUA jugant davant Mèxic al mundial d'Àustria

BarcelonaEls dos campions de grup, els Estats Units i el Canadà es disputaran dissabte a les 19:00h. el campionat mundial de futbol americà, que s'està jugant a Àustria. El tercer partit de cada grup ha estat el que ha definit quins són els finalistes.

En el cas del grup A, els Estats Units van vèncer Mèxic per 17-7 en un partit que va estar força disputat fins al darrer quart, quan un touchdown dels nord-americans no va trobar resposta mexicana. En el grup B, el Canadà ha patit de valent per derrotar el Japó per un ajustat 31-27.

La medalla de bronze, per tant, se la disputaran Mèxic i el Japó (divendres a les 19:00h.), mentre que el cinquè i el sisè lloc se'l jugaran els tercers de cada grup, Alemanya i França. Aquests resultats fan que el Japó quedi fora de la final del torneig per primera vegada des que existeix la competició, després de les victòries de 1999 i 2003 (quan els Estats Units encara no participaven) i el subcampionat de 2007.

stats