OPERACIÓ GALGO
Esports 16/12/2010

Eufemiano Fuentes desmenteix que dubtés de la selecció estatal de futbol

En una carta que ha enviat a Ángel María Villar, president de la RFEF, el metge afirma que ell mai va dir que, si ell parlés, "s'hauria dit adéu a l'Eurocopa i el Mundial"

Redacció
1 min

MadridEufemiano Fuentes, metge implicat en l'anomenada operació Galgo, ha desmentit que hagi posat en dubte els èxits aconseguits per la selecció estatal de futbol en l'Eurocopa de 2008 i en el Mundial 2010. En una carta dirigida al president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Ángel María Villar a la que l'Agència EFE ha accedit, Fuentes assegura que no ha dit, com va afirmar suposadament una persona que podria haver compartit el temps amb ell a la presó, que si ell parlava "s'hauria de dir adéu a l'Eurocopa i al Mundial".

El metge ha sortit al pas de les declaracions que se li atribueixen, que considera que atempten "contra l'honor i la netedat" del futbol estatal, i ha assegurat que "mai" ha fet aquests comentaris. A més, Fuentes demana al president de la RFEF que faci extensible el contingut de la carta als tècnics i jugadors de la selecció.

stats