Esports 22/08/2012

El FC Barcelona homenatjarà els medallistes olímpics catalans

El partit d'anada de la Supercopa servirà per felicitar els esportistes de Catalunya que han aconseguit una medalla a Londres 2012

Ara
1 min
Mireia Belmonte tornarà al Camp Nou per rebre un homenatge del FC Barcelona

BarcelonaEl FC Barcelona homenatjarà els esportistes catalans que van aconseguir una medalla als Jocs Olímpics de Londres aquest dijous, coincidint amb el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya. A les deu de la nit, mitja hora abans del partit, els medallistes sortiran a la gespa per rebre l'aplaudiment del públic, i posteriorment presenciaran el partit des de la llotja presidencial.

Entre els assistents, destaquen la nedadora Mireia Belmonte, l'entrenadora de natació sincronitzada Anna Tarrés i la seva deixeble Laia Pons, i cinc jugadores de l'equip de waterpolo femení (Marta Bach, Roser Tarragó, Ona Meseguer, Anna Copado i Matilde Ortiz). El taekwondista figuerenc Joel González i el piragüista lleidatà Saúl Craviotto també hi seran presents.

Els jugadors del Barça d'handbol Cédric Sorhaindo, Magnus Jernemyr i Johan Sjöstrand i els de bàsquet Víctor Sada i Joan Carles Navarro, que també van aconseguir medalles a Londres, no seran presents a la cerimònia per compromisos previs o vacances. Està previst que el club blaugrana els faci un reconeixement públic més endavant.

stats