Natació Sincronitzada
Esports 06/09/2012

La Federació Espanyola de Natació no renovarà Anna Tarrés a la sincronitzada

El president de la RFEN ha comunicat aquest dijous que la seleccionadora no seguirà al capdavant del grup que dirigeix des del 1997, segons ha avançat 'Mundo Deportivo'

Ara
1 min
Anna Tarrés, seleccionadora de l'equip de natació sincronitzada

BarcelonaLa seleccionadora espanyola de natació sincronitzada, Anna Tarrés, no seguirà al capdavant de l'equip. La Federació Espanyola de Natació ha comunicat aquest dijous, a través del seu president, Fernando Carpena, que no renova el contracte de la catalana de cara al pròxim cicle olímpic. L'acomiadament, segons informa 'Mundo Deportivo', s'ha fet amb una trucada telefònica.

Els arguments per prendre aquesta decisió són "crear sinergies diferents", segons Carpena. Ja fa un temps que entre el president de la RFEN i la seleccionadora hi ha tensió per "incompatibilitat de caràcters", com descriu 'Mundo Deportivo'.

Anna Tarrés és la seleccionadora des del 1997 i acumula quatre medalles olímpiques, i 25 en Mundials i Europeus. Sota la seva direcció, la natació sincronitzada s'ha guanyat un lloc entre les potències de Rússia i la Xina.

stats