FUTBOL SALA
Esports 29/09/2011

El Barça Alusport debuta aquest dijous a la UEFA Futsal Cup

El conjunt català jugarà per primer cop aquesta competició i ho farà a Jelgava (Letònia), seu de tots els partits que es disputaran des d’aquest dijous fins al proper diumenge

David R. Jover
1 min
Gabriel da Silva, durant la final.

BarcelonaTres partits en quatre dies. Màxima exigència per a una plantilla feta per guanyar títols. Res que no puguin suportar els 12 jugadors de nivell amb els què compta Marc Carmona. Tot i així, Lozano i Cristian són dubte per al partit, per un esquinç el primer i per molèsties a l’espatlla l’altre. El porter Chema Mella i el pivot Eric Martel també han viatjat per si Carmona els necessita.

A priori el Barça Alusport és favorit. Hauria de ser el primer classificat en un grup on hi ha tres equips de nivell inferior: el Leotar, el Nikars Riga (amfitrió) i el Györi hongarès. En aquesta primera fase, però, passen els dos primers de grup. Per tant, el passi per a la Ronda Elite està pràcticament assegurat.

Un dels problemes pels seguidors del Barça Alusport és que cap televisió oferirà el partit i, per tant, s’haurà de seguir el partit a través de la pàgina oficial de la UEFA. Els horaris dels partits del Barça Alusport són els següents:

Dijous, 29 de setembre

FC Barcelona Alusport – Leotar Trebinje (17 h)

Divendres, 30 de setembre

Györi ETO – FC Barcelona Alusport (17 h)

Diumenge, 2 d'octubre

FC Barcelona Alusport – Nikars Riga (17.30 h)

*Tots els partits es disputen a la ciutat de Jelgava

stats