FUTBOL SALA - EUROPEU
Esports 09/02/2012

Espanya jugarà la final de l'Europeu després de superar Itàlia per la mínima (1-0)

La selecció espanyola ha fet bons els pronòstics i s'ha classificat per a la final de l'Europeu de Croàcia després de superar Itàlia amb un gol d'Aicardo. Rússia serà el rival el proper dissabte (21.30 h)

D.r. Jover
1 min
Celebració dels jugadors de la selecció espanyola

BarcelonaEspanya ha fet els deures i s'ha classificat per a la final de l'Europeu. Tot i el curt resultat (1-0), els homes de José Venancio han estat molt superiors a Itàlia i han gaudit de moltes ocasions que han errat per falta d'encert i també per l'encert del porter italià Mammarella. De les set edicions disputades fins ara Espanya n'ha guanyat cinc i aquest dissabte buscarà ser per sisena vegada campiona d'Europa.

Torras, Sergio Lozano o Alemao han pogut ampliar la renda per a Espanya, però no han estat gens fins. Itàlia també ha gaudit de diverses ocasions, però s'ha topat amb Luis Amado.

L'únic gol del partit l'ha anotat Aicardo al minut 7 de partit. Miguelín, en una jugada d'estratègia, ha deixat passar la pilota i Aicardo ha engaltat un xut imparable que s'ha convertit en l'1-0.

En els darrers minuts de partit Itàlia se l'ha jugat amb el porter-jugador, però no ha pogut superar la defensa d'Espanya, molt compacta. La final es disputarà el proper dissabte 11 de febrer a les 21.30 hores contra Rússia.

stats