Natació sincronitzada
Esports 09/12/2011

Gemma Mengual torna a la competició per la indisposició d'Andrea Fuentes

Tot i que el canvi en el duo s'ha fet d'urgència, Ona Carbonell i Mengual han donat a l'equip espanyol de sincronitzada la segona medalla de plata, després de la d'equips

Ara
1 min
Sincronitzada

BarcelonaEl duet format per Ona Carbonell i Gemma Mengual, que ha substituït Andrea Fuentes, ja que aquesta no ha pogut competir per molèsties físiques, ha guanyat la medalla de plata a la Wold Trophy de natació sincronitzada que s'està disputant a Pequín. Carbonell i Mengual han sigut un duet d'urgència però que ha complert perfectament les expectatives i ha donat la segona medalla de plata per a la delegació estatal. El duet s'ha endut una puntuació de 96.688, per darrere de les xineses, que han sigut primeres amb 96.751; Rússia ha sigut tercera amb 96.510. Aquest ha sigut el retorn de Mengual a l'equip espanyol en una competició oficial després d'haver sigut mare.

Abans de la medalla en el duo, l'equip espanyol també ha guanyat la plata en la modalitat d'equip. Ona Carbonell, Andrea Fuentes, Gemma Mengual, Clara Basiana i les joveníssimes Sara Levy, Txell Mas i Laia Pons són les catalanes que juntament amb Alba Cabello, Marga Crespi i Thais Henríquez han pujat de nou al podi en una competició mundial. En aquest cas ha sigut en la rutina acrobàtica o synchro highlight routine de la World Trophy. Les noies d'Anna Tarrés han nedat al ritme de les "bombolles Freixenet" i han aconseguit una puntuació de 95.863, fet que els ha valgut la medalla de plata. Per davant d'elles ha quedat la Xina, selecció amfitriona, amb 97.451 punts, i el tercer lloc ha sigut per a Rússia, amb 95.576 punts.

Amb aquestes dues medalles de plata la selecció estatal és segona del rànquing general.

stats