NATACIÓ SINCRONITZADA
Esports 20/10/2011

Mengual: "Són els últims esforços que faig i l'últim que vull fer per aquest esport"

La nedadora sap que passarà moments difícils durant aquest any, però confia a arribar a punt per disputar els Jocs Olímpics de Londres 2012

Efe
1 min
Gemma Mengual, aquest dijous al matí a Madrid. FERNANDO ALVARADO / EFE

MadridGemma Mengual, nedadora catalana de sincronitzada que busca classificar-se per als Jocs Olímpics de Londres ha assegurat que "aquest any serà dur" i ha dit que segur que passarà "moments difícils com els he passat abans, però és com una droga i l'esportista necessita aquestes sensacions". "Són els últims esforços que faig i l'últim que vull fer per aquest esport", ha destacat.

"Quan ho vaig deixar el 2009, sabia que encara em quedava alguna cosa per donar i per aportar i sobretot ara que en els Jocs hi ha duo i equip, m'agrada aquesta sensació de poder aportar alguna cosa i sumar", ha apuntat.

Durant l'acte de presentació dels components de l'equip Visa Londres 2012, la nedadora ha parlat de la dificultat d'aconseguir la classificació: "Arribar als Jocs Olímpics suposa un esforç total, perquè serien els quarts i sé el que és, la meva situació ara és molt diferent. Abans la meva vida era entrenar i ja està, ara tinc altres responsabilitats".

Del debat sobre qui pot ser la seva successora, ho té clar: "Andrea Fuentes i Ona Carbonell estan a un altíssim nivell, són joves i si se senten amb forces faran grans coses".

Respecte al seu futur, encara no es planteja la possibilitat d'ensenyar a les més joves. "De moment no he pensat el meu futur com a entrenadora, sé que seguiré vinculada a aquest esport d'alguna manera, perquè és la meva vida, però no m'ho he plantejat i de seleccionadora ja hi ha l'Anna Tarrés", ha comentat.

stats