Publicitat
Publicitat

GIMNÀSTICA

Va ser or en salt a Sydney 2000 i a Atenes 2004, i plata i en terra a Pequín 2008

Deferr es retira perquè està convençut que no pot tornar a ser campió

Seguirà lligat a la gimnàstica com a responsable tècnic de gimnàstica del CAR de Sant Cugat i com a membre de la junta directiva de la Federació Espanyola

El doble campió olímpic Gervasio Deferr (or en salt de Sydney 2000 i Atenes 2004 i plata en terra a Pequín 2008) ha anunciat avui la seva retirada de la gimnàstica perquè està convençut que no pot "tornar a ser campió".

"Després de quinze anys intentant estar entre els tres millors del món, segurament podria seguir i classificar-me per als Jocs de Londres, però no guanyar. Un dia sí, però no habitualment. I perdre em crema el cos", ha afirmat en un acte d'homenatge organitzat pel Consell Superior d'Esports (CSD) a Madrid.

"Si no he perdut mai, no em puc retirar perdent. Seria massa dolorós per a mi", ha insistit.

Envoltat de familiars, companys, entrenadors i directius, Deferr ha anunciat, alhora que la seva retirada de la competició als seus 30 anys, les seves noves tasques com a responsable tècnic de gimnàstica al CAR de Sant Cugat i com a membre de la junta directiva de la Federació Espanyola, presidida des del mes de desembre pel seu ex company, Jesús Carballo.

A més, continuarà al capdavant del club que ha obert en el barri barceloní de La Mina, orientat a introduir en la gimnàstica a nens de famílies poc afavorides. "He d'aprendre a ensenyar, però és molt gratificant. Sembla que els nois m'entenen i van millorant quan estan amb mi. És el moment perfecte –ha afirmat– per començar una nova etapa com a entrenador. Tinc ganes i temps".

"És complicat dir adéu, però seguiré igualment lligat a la gimnàstica i la meva satisfacció després d'acabar els exercicis amb els altres nois serà la mateixa que si hagués entrenat jo", ha assegurat.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT