BARÇA
Esports 11/04/2011

El Polo guanya el Las Palmas per pujar a la segona posició i optar al liderat en l’última jornada

L'Egara empata a casa amb la Reial Societat i confirma la seva presència al play-off al títol com a quart classificat de la lliga regular

Oriol Malgosa
1 min
L'Egara jugarà el play-off.

MatadeperaEl Polo va aprofitar l'empat de la Reial Societat contra l'Egara al Pla del Bon Aire per empatar a punts l'equip donostiarra i robar-li momentàniament el segon lloc de la classificació. L'equip barceloní va guanyar el Las Palmas 0-2 i continua a un sol punt del Club de Campo a falta de l'última jornada on es decidirà l'ordre dels tres primers classificats. Qui ja no pot guanyar ni perdre cap posició és l'Egara. L'equip ratllat va obtenir un punt important per assegurar-se la lluita per títol però no va poder sumar el punt de la victòria que li hagués permès aspirar a la tercera plaça. Per últim, el Terrassa, que ja pensa en la seva participació a l'Euro Hockey League, va perdre a camp del Club de Campo per un ajustat 3 a 2.

En la lliga per la permanència, el Júnior va fer un pas de gegant per confirmar la seva salvació. L'equip de Sant Cugat es va imposar a l'Alcalà per 1 gol a 4 i ja és el segon classificat del grup empatat a punts amb les andaluses. Amb el gol average particular a favor respecte l'Alcalà, el Júnior només necessita obtenir el mateix resultat que l'equip andalús en l'última jornada per mantenir la categoria. Per la seva banda, l'Atlètic, que a havia obtingut la salvació la setmana passada, va guanyar contra l'Ourense per 0 a 2.

stats