HOQUEI HERBA
Esports 25/03/2011

L’Atlètic i el Polo jugaran les semifinals de la Copa de la Reina contra el Club de Campo i la Reial Societat

L'Egara ha perdut contra les Donostiarres 0 a 1 i el Terrassa ha caigut a cinc minuts del final contra el Polo per 2 a 1

Oriol Malgosa
Carla Rebecchi del Club de Campo, és l’estrella de l’equip madrileny i avui ha marcat dos gols

MatadeperaDos dels quatre equips catalans s'han classificat per les semifinals de la Copa de la Reina que ha començat avui a les Pedritxes. L'Atlètic ha estat el primer a fer-ho al guanyar per 2 a 0 el seu partit contra l'Alcalà. Carlota Petchamé i Berta Bonastre han estat les golejadores d'un equip que demà es veurà les cares amb el vigent campió i màxim favorit al títol, el Club de Campo. L'equip Madrileny ha passat per sobre el Las Palmas en el partit de quarts i li ha etzibat un 5 a 0 amb dos gols de Carla Rebecchi, dos més de Pilu Sánchez i un de Montse Cruz. El partit entre Atlètic i Club de Campo començarà a les 12 del migdia.

Dues hores més tard, a les dues, s'enfrontaran el Polo i la Reial Societat. L'equip barceloní s'ha classificat al guanyar l'amfitrió, el CD Terrassa, per un ajustat 2 a 1. Paula Dabanch ha avançat el Polo abans del descans però Marta Folch ha aconseguit igualar el marcador a la segona meitat. A només cinc minuts del final Yana Vorushylo ha marcat el definitiu 2 a 1.

L'Egara ha tingut opcions de classificar-se contra la Reial Societat però un gol de Maria Gómez al principi de la segona meitat ha eliminat les del Pla del Bon Aire.