HOQUEI HERBA FEMENÍ
Esports 09/06/2011

La selecció catalana femenina s’enfrontarà a Sud-Àfrica tres anys després del seu últim partit

En l'acte de presentació del partit, Narcís Carrió, president de la federació catalana, ha mostrat suport a la secció d'hoquei del Barça i ha dit que la directiva blaugrana ha comès un "disbarat majúscul"

Oriol Malgosa
2 min
D'esquerra a dreta, Narcís Carrió, president de la federació catalana, Santi Santanach, President del CD Terrassa i Lluís Casas, seleccionador català.

MatadeperaAquest dijous s'ha presentat al CD Terrassa el partit entre la selecció catalana femenina absoluta i la selecció de Sud-Àfrica que es disputarà el proper diumenge a les 12 del migdia a les Pedritxes. L'últim partit de la selecció catalana femenina va ser l'any 2008 contra Rússia i es va disputar a les instal·lacions del RC Polo, on les catalanes es van imposar per un clar 6 a 1.

Narcís Carrió, president de la Federació Catalana de Hockey, ha dit que s'ha treballat perquè la selecció masculina pogués disputar també un partit internacional però els compromisos de la selecció espanyola d'aquest estiu no han permès l'organització de l'enfrontament. Carrió ha aprofitat la presentació per mostrar el recolzament de la Federació Catalana a la secció de Hockey del Futbol Club Barcelona i ha subratllat l'error que, segons ell, està cometent la junta de Sandro Rossell, "creiem que és un disbarat majúscul tallar de soca-rel una secció amb 90 anys d'història. Esperem que se n'adonin".

D'altra banda, el seleccionador català, Lluís Casas, ha destacat la predisposició de la jugadores per disputar aquest enfrontament, de les qui ha dit que "jugar amb Catalunya és la seva màxima il·lusió" i ha anunciat la llista seleccionades pel partit contra les sud-africanes. El combinat català estarà format per Meritxell Grau, Sílvia Bonastre, Georgina Oliva i Carlota Petchamé de l'Atlètic de Terrassa; Maria Romagosa, Júlia Menéndez i Andrea Puig del Júnior FC; Janina Casanova de l'An der Alster alemany; Núria Camón, Marta Fábregas i Paola Masfurroll del RC de Polo; Isabel Barguñó, Sílvia Muñoz i Marta Prat del CD Terrassa i Glòria Comerma, Mar Roig, Mònica Ballbé i Gemma Bernad del Club Egara.

Aquest partit serà un dels últims actes que el CD Terrassa acollirà per celebrar el seu centenari, una efemèride que l'ha portat a organitzar nombrosos campionats com ara la Copa del Rei i de la Reina, i que tancarà amb la celebració del Festival i el Sopar del Hockey Català el dissabte 18 de juny. El president del CD Terrassa, Santi Santanch ha fet una valoració molt positiva dels actes del centenari i ha volgut agrair a clubs i federacions, el tracte que ha rebut el seu club.

stats