FUTBOL SALA: COPA D'ESPANYA
Esports 09/03/2012

L'Inter Movistar, rival del Barça Alusport a les semifinals, analitzat per Fernandao

El Barça de futbol sala disputa aquest dissabte (18.15 hores) les semifinals de la Copa d'Espanya contra l'Inter Movistar, rival que els va guanyar la Supercopa

D.r Jover
Fernandao intenta superar el porter Juanjo

BarcelonaEl Barça Alusport vol assolir el passi per a la final de la Copa d'Espanya per segon any consecutiu. Per aconseguir-ho, però, li caldrà superar abans l'Inter Movistar, l'equip més llorejat de la història del futbol sala espanyol.

El pivot hispanobrasiler Fernando Maciel Gonçalves, Fernandao, analitza a l'ARA com és l'equip madrileny i què cal fer per superar-los. "És un equip amb talent, jove, que sap què vol i que tindran les mateixes ganes de guanyar que nosaltres", diu. Segons el '6' blaugrana no hi ha cap jugador que destaqui per sobre dels altres. "Tenen a gent com Bateria o Matías dels que se'n parla molt. però el veritable perill és tot el conjunt, des del porter fins el darrer jugador de la rotació que també té una qualitat immensa", assegura Fernandao.

La temporada passada l'Inter Movistar no va guanyar cap dels títols grossos i es va veure superat pel Barça i per ElPozo Múrcia. En aquesta Copa d'Espanya, però, ElPozo va caure per 5-0 aquest dijous contra l'Inter. "Em va sorprendre el resultat final de 5-0, tothom esperava més de l'equip murcià. Ara bé, va ser el partit que esperàvem pel que fa a joc i ja sabem que són molt bons", argumenta.

El Barça Alusport s'ha enfrontat dos cops aquesta temporada contra l'Inter Movistar. El primer cop va ser a la Supercopa d'Espanya, competició que es va endur l'equip madrileny (3-4). El segon cop a la Lliga, on tots dos van empatar (1-1). Ara, però, serà diferent segons diu Fernandao: "Ara tenim la plantilla al complet i estem mentalitzats perquè és un partit que et dóna l'accés a una final", etziba Fernandao, que acaba amb un missatge ben contundent: "Volem guanyar aquesta Copa i anem a per totes".