Hoquei herba
Esports 28/08/2011

Una derrota contra Irlanda condemna Espanya al sisè lloc de l'europeu de Mönchengladbach (2-3)

L'equip masculí d'hoquei herba, format principalment per jugadors catalans, ha perdut per dos gols de penal-córner de Timothy Cockram als instants finals del partit

MönchengladbachLa selecció espanyola d'hoquei herba, formada principalment per jugadors catalans, i vigent subcampiona olímpica, ha acabat sisena en el Campionat d'Europa que s'ha disputat a Mönchengladbach (Alemanya) després de perdre contra Irlanda (2-3).

La derrota davant Bèlgica el passat dimecres, que va apartar Espanya de les semifinals i de fer-se amb una plaça per als Jocs Olímpics de Londres, ha pesat en l'equip en els dos últims partits i no ha pogut aconseguir el cinquè lloc final davant d'una motivada Irlanda.

Després d'un llançament al travesser en el primer penal-córner del partit, Pau Quemada ha avançat el combinat estatal en un altre penal-córner al minut 28 que ha trobat resposta en un nou llançament, aquesta vegada executat amb èxit per Eugene Magee en l'últim minut abans del descans, al qual s'hi ha arribat amb empat a un gol.

Santi Freixa ha tornat a avançar a la selecció als vuit minuts de la represa i Espanya ha mantingut l'avantatge fins que en els últims minuts Timothy Cockram ha capgirat el marcador amb dos gols de penal-córner.