Publicitat
Publicitat

Jocs Olímpics Londres 2012

El rellotge pesa unes quatre tones

El rellotge del compte enrere de Londres 2012 s'atura amb 500 dies d'antelació

El compte enrere ha quedat aturat a 500 dies, 7 hores, 6 minuts i 56 segons dels Jocs Olímpics, menys de 24 hores després de la seva inauguració

El rellotge del compte enrere per als Jocs Olímpics de Londres 2012 s'ha aturat avui amb 500 dies d'antelació i ha provocat la vergonya dels organitzadors i d'Omega, el cronometrador oficial de l'esdeveniment a la capital britànica.

El cronòmetre va ser inaugurat el dilluns a la nit en una cerimònia oficial a la plaça de Trafalgar, just 500 dies abans de l'obertura dels Jocs, però el compte enrere s'ha aturat per problemes tècnics aquest migdia.

El compte enrere ha quedat aturat a 500 dies, 7 hores, 6 minuts i 56 segons, menys de 24 hores després de la seva inauguració en una cerimònia en la qual van assistir, entre d'altres, el president del comitè organitzador, Sebastian Coe, i l'alcalde de Londres, Boris Johnson.

En un comunicat, Omega s'ha atribuït la decisió: "Òbviament estem molt decebuts pel problema tècnic que ha patit el rellotge. El rellotge Omega pel compte enrere de Londres 2012 va ser elaborat pels nostres experts i provat abans del seu llançament".

"Estem investigant per què ha passat això i esperem que el rellotge funcioni amb normalitat com més aviat millor", va afegir Omega.

La posada en funcionament del rellotge va coincidir amb l'inici del procés per optar a la compra d'entrades per als Jocs a través d'internet, la pàgina també va experimentar alguns problemes degut a la gran afluència de potencials compradors.

El comitè organitzador va aconsellar a les persones interessades que no es precipitin, ja que el termini per optar a la compra acaba el 26 d'abril i totes les sol licituds es consideraran de la mateixa manera en un sorteig.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT