JOCS DEL MEDITERRANI

Tarragona, una de les ciutats candidates

Els Jocs del Mediterrani, als que Tarragona opta, se celebraran finalment l'any 2013

El dia 23 de febrer el Comitè Internacional donarà a conèixer si Tarragona és la ciutat escollida per celebrar-los, després que Volos (Grècia) es retirés

El pròxim dia 23 de febrer es farà pública la ciutat que organitzarà els Jocs del Mediterrani, que finalment es disputaran el 2013, i no el 2014 com s'havia dit després que el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) retirés a Volos (Grècia) la seu.

En declaracions a Tarragona Ràdio, Mario Rigau, president de la candidatura de Tarragona als Jocs del Mediterrani, ha anunciat que el 23 de febrer el comitè internacional donarà a conèixer el resultat de les votacions emeses per 12 dels seus membres i per 66 comitès olímpics.

Una vegada es decideixi si l'esdeveniment esportiu de 2013 se celebra a Tarragona, Trípoli o Mersín, els membres del comitè internacional visitaran la ciutat escollida durant els dies 3 i 4 de març, ha explicat Rigau.

La intenció, segons Rigau, és que el certamen s'organitzi el 2013, la data prevista per als Jocs de Volos, i no el 2014, com s'havia dit per donar més marge a la candidatura que substituirà la ciutat grega per la via d'emergència.

El president executiu de Tarragona 2017 ha reconegut que, si la candidatura és seleccionada per a 2013, s'hauran de redistribuir les subseus, si bé ha insistit que no renuncia a la Vila Mediterrània per acollir els esportistes.

En cas de no ser la ciutat elegida, la candidatura de Tarragona quedarà reforçada amb vista a l'any 2017, ha afegit.

Més continguts de