CURSES DE MUNTANYA
Esports 04/05/2013

Kilian Jornet tanca la temporada d'esquí de muntanya amb la segona posició a la Mezzalama

L'atleta de la Cerdanya ha competit al costat dels francesos William Bon Mardion i Matheo Jacquemond i ja enllaça directament amb la temporada de trial running, que arrenca la setmana vinent

Ara
1 min
Kilian Jornet, durant la Mezzalama

BarcelonaL'atleta de la Cerdanya Kilian Jornet ha creuat la meta en la segona posició al costat dels francesos William Bon Mardion i Matheo Jacquemond aquest dissabte al matí a la Mezzalama, la mítica cursa d'esquí de muntanya d'Itàlia.

Part del circuit Gran Course, una competició que s'allarga durant dos anys, la Mezzalama és sens dubte una de les proves clàssiques de la temporada. Es tracta d'una cursa per equips molt tècnica, que es desenvolupa en gran part en altures superiors als 4.000 metres. En aquesta 80a edició de la cursa, el bon temps ha acompanyat els atletes durant tot el recorregut.

Després de la cursa, Kilian Jornet ha declarat: "No m'he trobat molt bé durant la prova a causa d'alguns problemes estomacals. Així i tot, Willy i Matheo m'han ajudat molt perquè pogués recuperar-me i avançar, fins a acabar en la segona posició".

Aquesta ha estat l'última prova de la temporada per a Kilian Jornet, que enllaçarà directament amb la temporada de trail 2013. L'atleta ha fet una valoració positiva de la temporada: "Ha estat una temporada d'hivern molt interessant. Hi va haver molt bons resultats al principi, vaig tenir una gran experiència al Nepal i aquest final de temporada ha estat positiu, amb molt alpinisme i bones sensacions".

stats