CURSES DE MUNTANYA

Kilian Jornet afronta un nou repte del 'Summits of my life': l'Aconcagua

El corredor de muntanya català intentarà en els propers dies superar el rècord d'ascens del cim de l'Amèrica del Sud, establert en 5 hores i 57 minuts

Kilian Jornet ja fa dies que ha arribat a Amèrica, on es prepara per aconseguir el seu proper repte del projecte 'Summits of my life' (Cims de la meva vida): l' Aconcagua.

El gran cim d'Amèrica del Sud, de 6.959 metres, és un dels desnivells més grans del món i el català intentarà pròximament superar el rècord d'ascens i descens d'aquesta muntanya argentina, establert ara en 5 hores i 57 minuts. El corredor de muntanya català ha indicat aquest dimarts al seu compte de Twitter que des d'avui inicia el repte de l'Aconcagua.

L'Aconcagua és el sisè repte del projecte 'Summits of my life' que Kilian Jornet afronta. En total són set i d'ells, ja n'ha assolit quatre: el Cross del Mont Blanc, el Mont Blanc, el Cerví i el McKinley. En els propers dies perseguirà el rècord de l'Aconcagua i, per tant, per a l'any vinent, només quedaran dos cims pendents: l'Elbrús, a Rússia (l'any 2013 va fer un primer intent, però no va poder assolir el repte pel mal temps i té previst un nou intent el 2015) i l'Everest, la cirereta del pastís del projecte.

Més continguts de