Publicitat
Publicitat

Curses de Muntanya

Kilian Jornet s'allunya de les càmeres i els actes promocionals però no de la competició

El català explica que tan sols necessita fer un 'break' a les entrevistes, sessions de foto o de vídeo, ja que "físicament estava perfecte, però no psicològicament"

Després de l'enrenou que va aixecar un vídeo on s'interpretava que Kilian Jornet s'agafava un temps per reflexionar, el reconegut corredor de muntanya català ha desmentit que vulgui deixar la competició, sinó que únicament necessita fer un break en els actes promocionals que el deixaven "pràcticament sense temps per entrenar".

En un vídeo promocional, Jornet deia que volia "descansar, reflexionar i retrobar-se amb les seves arrels", i això va ser interpretat com una renúncia a les curses de muntanya. Tanmateix, ell mateix ha aclarit aquest dissabte a l'ARAque únicament vol "fer una pausa en tots els actes promocionals" al voltant de l'esport que practica, com és el cas de la Kilian's Quest, que organitza la marca de roba esportiva Salomon, i centrar-se en allò que més li "agrada: córrer i competir".

Jornet assegura que físicament està "perfecte", i que era només un tema "psicològic". "Anava de compromís en compromís i no tenia temps per entrenar", aclareix. De fet, el corredor comenta que el vídeo s'havia gravat a principis d'octubre, quan va cancel·lar l'acte que tenia previst al Perú. Principalment, ho va fer per poder preparar l'última cursa de la temporada a Malàisia, on va adjudicar-se el certamen 5 curses - 5 continents.

Després d'aquesta l'última cursa a Malàisia, i acabada la temporada, el corredor explica que s'agafa uns dies de vacances abans de tornar als entrenaments i preparar la Copa del Món d'esquí de muntanya.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT