Esquí de muntanya
Esports 17/12/2011

Kilian Jornet comença la temporada d'esquí de muntanya amb victòria a la Vertical-Ski Pallars

La prova, puntuable per al Campionat d'Espanya de l'especialitat, s'ha disputat a l'estació de Port-Ainé, amb molt de vent i una temperatura de -7ºC

Ara
1 min
Kilian Jornet durant la Vertical-Ski Pallars

BarcelonaKilian Jornet ha començat la temporada d'esquí de muntanya amb una vict'ria a la Vertical-Ski Pallars. Una prova puntuable per al Campionat d'Espanya de l'especialitat i que s'ha disputat a l'estació de Port-Ainé, amb molt de vent i una temperatura de -7ºC.

L'atleta català s'ha imposat amb certa comoditat en aquesta prova. Jornet ha competat els 2'6 quilòmetres de cursa i 480 metres de desnivell en 19 minuts i 23 segons; un minut menys que el segon classificat, Marc Pinsach. Mentre el tercer en coronar el Pic de l'Orri ha estat Miguel Caballero.

"He sortit ràpid per mirar de trencar la cursa des d'un inici i evitar d'aquesta manera les sorpreses en l'última part de la prova", ha comentat Kilian Jornet. La tàctica li ha servit per distanciar-se de gairebé tots els seus rivals, però no de Marc Pinsach. L'actual campió del món i d'Espanya sub-23 s'ha mantingut enganxat a ell fins que ha aconseguit deixar-lo enrere, imposar el seu ritme i anar directe cap a la victòria.

Clasificacions

1.Kilian Jornet, 19:23

2.Marc Pinsach, 20:23

2.Miguel Caballero, 20:44

stats