MUNDIAL DE KORFBAL
Esports 08/02/2011

República Txeca, Xina i Gal·les, primers rivals de la selecció catalana de corfbol al Mundial

El combinat català intentarà col·locar-se entre els vuit millors en el campionat del món que se celebra del 27 d'octubre al 5 de novembre a Shaoxing, a la Xina

Redacció
1 min

BarcelonaJa s'ha fet públic el sorteig dels grups pel proper Campionat del Món Absolut de corfbol que esdisputarà del 27 d'octubre al 5 de novembre a Shaoxing (Xina). El resultat del sorteig deixa bones sensacions a la Federació Catalana de corfbol, que buscarà ficar per primera vegada al combinat català entre els vuit millors, després del 5è lloc aconseguit al darrer campionat d'Europa, disputat l'any passat i fent valer l'actual 8a posició al rànquing IKF.

Al Mundial hi participen enguany 16 equips que a la primera fase quedaran enquadrats en quatre grups. Catalunya jugarà al D on l'equip més fort és la República Txeca (3r al darrer Europeu i 4t del rànquing IKF) que exerceix com a cap de sèrie. El rival més sorprenent i desconegut és Xina (11è al rànquing IKF) i que pot ser més difícil del que sembla a priori ja que es tracta de l'equip amfitrió. Finalment el rival més accessible del grup sembla que serà Gal·les (18è al rànquing IKF).

Abans de finals de mes la Federació Internacional farà públic el calendari del campionat, donant a conèixer així davant quin equip s'estrenarà a la Xina el combinat català.

stats