Judo
Esports 09/06/2013

La judoka Laia Talarn acaba cinquena la Copa del Món femenina de judo

La barcelonina avança places al rànquing mundial i apunta fort als Jocs Olímpics de Río el 2016

Ferran Piqué / Ara
1 min

BarcelonaDurant els dies 8 i 9 de juny s'ha celebrat a Lisboa la Copa del Món Femenina de Portugal que ha comptat amb la participació d'esportistes de 25 països, entre ells de la catalana Laia Talarn del Club Esportiu Escolàpies Llúria que ha competit en la categoria de -78 kg.

La catalana ha començat amb bon peu la competició guanyant a la russa Tatiana Sordiya. A segona ronda no s'ha pogut desfer de l'holandesa Guusje Steenhuis. Tot i perdre, Talarn no ha quedat eliminada i a la repesca ha guanyat a Martine Demtes d'Holanda. En l'encontre per la medalla de bronze, la barcelonina no ha pogut superar a la judoka del combinat holandès Karen Stevenson en un combat molt disputat.

Laia Talarn ha quedat en cinquena posició i d'aquesta manera avança places en el rànquing mundial i apunta fort de cara a la participació als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016.

La judoka catalana es troba en el millor moment de la seva carrera esportiva després d'haver aconseguit el cap de setmana passat la medalla d'argent a la Copa del Món de Madrid i haver estat a punt de penjar-se el bronze, aquest diumenge a Portugal.

A més de la bona classificació de Laia Talarn, la delegació femenina ha celebrat el bronze de l'alacantina Maria Bernabéu en categoria -70 kg, i la cinquena posició de la també alacantina Isabel Puche (-63 kg) i de la valenciana Júlia Figueroa (-48 kg). Han participat al campionat la valenciana Lorena Castell (-48 kg), l'empordanesa Fàtima Ribot (-57 kg) i les valencianes Melania Chisari (-63 kg) i Marta Tort (-78 kg).

stats