FUTBOL SALA
Esports 08/04/2011

El Gestesa Guadalajara decideix no viatjar i demà no es presentarà a Santa Coloma

Tot i que el Marfil era el favorit per guanyar aquest dissabte, el fet de què el Gestesa Guadalajara no viatgi a Santa Coloma farà que els d'Andreu Plaza sumin tres punts sense jugar

Redacció
1 min
Héctor Albadalejo

BarcelonaEls jugadors del Gestesa Guadalajara estan farts. Han decidit plantar-se i no viatjar a Santa Coloma perquè encara no han rebut per part del club els diners que els deuen des de fa setmanes.

Aquest matí el president de la Lliga, Javier Lozano, s'ha reunit amb els dirigents i jugadors del Gestesa i no s'ha pogut arribar a cap acord. L'entrenador del Gestesa, Carlos Sánchez, ha dit que ""Se que no anar a Santa Coloma és una decisió que no deixa content a ningú, però tenim el nostre dret a reivindicar el que se'ns deu. Hi ha més clubs que estan passant per això i algú ha de ser el primer en donar el pas", ha explicat.

Qui també ha dit la seva ha estat el capità, Blecua, que ha dit que agraeix el gest de Lozano d'haver anat a visitar-los però que "no ha aportat cap solució. A mi em pregunten com és possible que juguem en un club on se sabia que no se'ns pagaria, però jo responc que per què la Lliga els va deixar inscriure's sabent els deutes que tenien", ha argumentat.

Al no presentar-se, els tres punts seran per al Marfil Santa Coloma, que sumarà un total de vint-i-nou punts. A més, el seu rival directe, el Reale Cartagena, se la juga contra ElPozo Múrcia, el líder, en el derbi regional.

stats