Cas Contador
Esports 10/02/2012

Mariano Rajoy i Rafa Nadal es reuniran a la Moncloa

El president del govern espanyol ha convidat Nadal a esmorzar a la Moncloa per parlar sobre les reiterades burles que han arribat recentment des de Canal+ França

Luana Valls
1 min
Rafa Nadal, tot i protagonitzar un final de temporada complicat, és el puntal de l'equip espanyol per aconseguir la seva cinquena Copa Davis de la història.

BarcelonaEspanya s'ha sumit en la indignació arran de les burles propiciades pels guinyols francesos. La cadena Canal+ ha emès des de dilluns passat, moment en què es va conèixer la sentencia del TAS en el cas Contador, una sèrie de vídeos humorístics sobre els esportistes espanyols relacionats amb el dopatge.

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha decidit intervenir davant la reiteració dels atacs. Rajoy ha convidat Rafa Nadal a la Moncloa, en un esmorzar d'urgència per parlar sobre el tema.

El tenista, que ha estat objecte de les paròdies juntament amb altres esportistes espanyols com Pau Gasol, Iker Casillas o Contador, es reunirà amb Rajoy el pròxim dimarts 14.

stats