Jean Bouin
Esports 18/11/2012

Marta Domínguez: "Guanyar la Jean Bouin era tot un repte"

La senadora del Partit Popular s'ha mostrat eufòrica amb la seva primera victòria a Barcelona

Efe
1 min
Marta Domínguez

BarcelonaMarta Dominguez, senadora del Partit Popular (PP), s'ha mostrat eufòrica amb la seva primera victòria en la Jean Bouin de Barcelona perquè "tenia moltes guanyar de guanyar aquí", que no havia aconseguit en tres participacions, per la qual cosa s'havia convertit en un repte per a ella.

"És un orgull guanyar una carrera tan prestigiosa com aquesta i he vingut a totes. Les baixades se'm donen bé i ha estat en el descens a la meta quan he agafat la keniana i l'he superat", ha afegit.

Domínguez ha reconegut que s'ha trobat "molt bé de forma", segurament millor que en el cros d'Atapuerca de la setmana passada, en el que va ser onzena i segona espanyola en la general.

Per la seva banda Carles Castillejo, guanyador de la prova masculina, ha explicat que va intentar portar un ritme en cap que no fos molt exigent. "Al començament de la segona volta vaig decidir atacar encara que temia la reacció del kenià Kitur. Vaig veure que no responia i que només Ilia Fifa sortia darrere de mi. Estava clar que m'ho jugaria tot a una carta i el final ha estat espectacular amb un esprint molt dur entre tots dos; tant que a cent metres de l'arribada no veia clar que jo podia guanyar", ha reconegut.

Castillejo ha qualificat el triomf d'espectacular perquè ha crescut com a atleta i com a persona en aquesta carrera. "A la primavera correré una marató i no serà la de Barcelona, jo volia fer-la, però no hem arribat a un acord", ha recalcat.

stats