Operació Galgo
Esports 10/12/2010

Marta Domínguez, suspesa cautelarment com a vicepresidenta de la Federació Espanyola

El president de la RFEA, José María Odriozola, li ha remès avui una carta en la qual li comunica aquesta mesura

Redacció
1 min
Marta Domínguez, en acció.

BarcelonaLa Real Federació Espanyola d'Atletisme (RFEA) ha suspès cautelarment a l'atleta Marta Domínguez com a vicepresidenta de l'organisme, després que ahir prestés declaració i quedés en llibertat amb càrrecs per tràfic i distribució de substàncies dopants.



El president de la RFEA, José María Odriozola, ha remès avui una carta a Domínguez, campiona mundial de 3.000 metres obstacles a Berlín 09, en la qual li comunica aquesta mesura. Odriozola subratlla "el dany" que els fets destapats en la denominada Operació Galgo suposen per a "la imatge de l'atletisme espanyol".

"A causa dels esdeveniments que han tingut lloc en el dia d'ahir, en relació amb una suposada trama de dopatge en la qual t'has vist implicada, atès que vas sortir a la nit de la Comandància de la Guàrdia Civil de Palència en llibertat provisional amb càrrecs per tràfic i distribució de productes dopants, la qual cosa danya de forma important la imatge de l'atletisme espanyol, he decidit suspendre cautelarment el teu nomenament de vicepresidenta de la Real Federació Espanyola d'Atletisme", indica la carta.



"Confio", afegeix Odriozola, "en què aviat s'aclareixin aquests càrrecs i puguem conèixer l'abast de la teva implicació en aquesta trama al més aviat possible".



La Guàrdia Civil va registrar ahir a Palència el domicili de Marta Domínguez, qui va estar diverses hores prestant declaració abans de quedar lliure amb càrrecs.

stats