Atletisme
Esports 11/07/2011

Marta Domínguez, exculpada de subministrar fàrmacs sense recepta

Després que a l'abril passat quedés lliure sense càrrecs de l'Operació Galgo, ara a l'atleta de Palència només li queda pendent una acusació d'infracció fiscal

Efe
1 min

MadridLa jutge Mercedes Pérez Barrios ha emès un auto exculpant Marta Domínguez de subministrar un fàrmac sense recepte al seu company d'entrenaments Eduardo Polo. Fonts properes a la família han explicat a l'agència EFE que es tractava d'un tractament antiinflamatori anomenat iontofrènesi, molt comú entre els esportistes d'elit.

Consisteix a aplicar elèctrodes a la zona lesionada per permetre la millor absorció dels antiinflamatoris, i necessita la presència d'una segona persona, que aquell dia, perquè el fisioterapeuta de Polo no hi era, va haver de ser Marta Domínguez.

La jutge que investiga l'operació Galgo va anul·lar les escoltes telefòniques que la Guàrdia Civil havia fet a Marta Domínguez des de 2010, però l'auto no afectava la possibilitat que l'atleta hagués comès una infracció fiscal ni al subministrament del fàrmac sense recepta, que ara ha quedat descartat.

Les mateixes fonts properes a la família han explicat al respecte de la suposada infracció fiscal que esperen que "a finals d'aquest mes la jutge confirmi que tot està en ordre i quedi resolt".

stats