Publicitat
Publicitat

NATACIÓ

Es podrà seguir en directe al seu lloc web

Miquel Suñer enceta aquesta matinada el repte de travessar nedant el canal de Catalina

El gironí, especialista en travessies a mar obert, s'endinsarà a les aigües del Pacífic aquest dimarts 10 de juliol (hora catalana) per aconseguir l'anomenada 'Triple Corona'

El nedador gironí Miquel Suñer intentarà aquest dilluns a la nit (dimarts al matí a Catalunya) travessar el canal de Catalina, situat a Califòrnia, per aconseguir el repte de la 'Triple Corona' que tan sols posseeixen 49 persones a tot el món.

Prèviament Miquel Suñer ha aconseguit travessar el canal de la Mànega (2010) i l'illa de Manhattan (2011), i ara vol fer el mateix amb el canal de Catalina sense neoprè.

Un altre gran repte, a més de travessar el canal de Catalina, serà fer-ho de nit. I és que això suposa un risc afegit perquè es pot trobar fauna marina adversa –des de taurons fins a lleons marins–, a banda d'una temperatura baixa de l'aigua.

L'aventura, en directe
I és que a través del seu lloc web, ' www.miquelsuñer.com', es transmetran els 35 quilòmetres que té el canal des de la zona d'Indian Rock a l'illa de Catalina. Suñer començarà a nedar a les 12 de la nit hora californiana (9 del matí a Catalunya) i es preveu que arribi al voltant de Cabrillo Beach, a la costa de Palos Verdes, entre les 8 i les 12 del migdia (entre les 17 i 21 hores a Catalunya).

El creuament del canal de Catalina és una de les proves a mar obert més dures del món i tan sols la superen el 50% dels nedadors que fan l'intent. Suñer estarà acompanyat a la prova per una barca de suport en què hi seran el jutge –que haurà de certificar la prova–, un doctor i un biòleg, que vetllaran pel seu estat de salut.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT