Curses de muntanya
Esports 02/09/2012

Mireia Miró guanya la prova d'ascens a la Becca di Nona

L'atleta catalana ha participat en la modalitat d'ascens al cim de Becca Di Nona, amb un desnivell positiu de 2000 metres i 16 km de distància

Ara
1 min
Mireia Miró, a la prova de Becca di Nona

BarcelonaMireia Miró s'ha imposat aquest diumenge a la pujada a Becca di Nona, inclosa dins la Becca di Nona Skyrace, a la Vall d'Aosta (Itàlia), una prova de 16 km i 2.000 metres de desnivell positiu. Les males condicions meteorològiques dels dies anteriors han provocat que l'organització decidís retallar alguns trams de la prova per la seguretat dels corredors.

"Hem sortit tots els participants junts (les modalitats d'ascens i ascens-descens). Jo he sortit al meu ritme i m'he col·locat al grup capdavanter. Anava amb la Glòria Pellissier –que ha guanyat la prova d'ascens i descens– i hem començat a tirar. Hem mantingut un molt bon ritme de pujada i he arribat primera al cim".

"Feia una mica de fred, però he gaudit molt –afegia Mireia Miró–. Les sensacions han estat molt bones i no m'he ressentit del genoll en cap moment. He d'anar progressant poc a poc, i per això he decidit participar només en l'ascens".

Encara que aquesta prova no estava inclosa en el calendari de Mireia Miró, la catalana va decidir inscriure-s'hi el dissabte a la tarda ja que es trobava a Chamonix, prop d'Aosta, on hi havia la sortida. "Vull agrair a l'organització per totes les facilitats que m'han donat per participar a la prova", ha conclòs.

stats