NATACIÓ
Esports 31/03/2011

Belmonte: "Com més proves nedi, millor"

La nadadora de badalona ha declarat aquest dijous després de guanyar les finals de 200 papallona i 800 lliure que com més proves nedi millor

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Mireia Belmonte ha declarat aquest dijous després de guanyar les finals de 200 papallona i 800 lliure en els Campionats d'Espanya, que com més proves nedi, millor, i no ha descartat cap amb vista als Mundials de Xangai 2011.

Belmonte, a més, ha batut el rècord d'Espanya dels 200 metres papallona i ha fet la segona millor marca mundial de l'any.

Sobre aquesta prova ha dit: "No tenia la marca al cap; he acabat l'escalfament molt estressada i m'he tirat molt insegura, he passat molt fort el primer 100, però al final ha sortit bé".

La nedadora de Badalona, nascuda el 1990 i triple medallista d'or en els Mundials de piscina curta de 2010, ha comentat sobre els 800 lliure, una cursa en la qual no solia competir: "M'ha costat perquè era després del 200 papallona, al final amb la xilena (Kristel Kobrich, segona) m'ha anat bé per acabar fort".

Pel que fa al seu programa en els Mundials de Xangai, Belmonte ha dit: "De moment la preparo (el 800 lliure) com totes les altres, mentre vagin sortint bé, no tinc cap problema. Com més proves nedi millor"

stats