Publicitat
Publicitat

MUNDIALS DE PISCINA CURTA

S'ha penjat quatre medalles: tres ors i una plata

Belmonte: "No esperava tan bons resultats als Mundials de Dubai"

La nedadora badalonina ha confessat que el seu objectiu era "arribar a les finals" en què competia i ha reconegut que tot ha sortit "rodat"

Mireia Belmonte, triple campiona del món de natació en els 200 metres papallona, els 200 metres esquena i els 400 metres estils en piscina curta, ha afirmat a la seva arribada que "no esperava tan bons resultats" i s'ha mostrat "molt contenta" amb la seva actuació als Mundials que s'han celebrat a Dubai.

La nedadora catalana va assegurar que el seu objectiu era "arribar a les finals" en què competia. "M'he sentit molt bé en totes les proves, al final tot ha sortit rodat", ha dit. També s'ha referit a la seva plata als 800 estils, prova en què va acabar per darrere d'Erika Villaécija: "No pensava aconseguir la segona posició, perquè vaig començar molt lenta, però mica en mica vaig anar avançant i estic molt contenta per tot", ha explicat.

La badalonina ha comentat que les quatre medalles que s'ha penjat a Dubai (tres ors i una plata) suposen "pressió per als Jocs Olímpics de Londres". "Abans de nedar penso que ho faré al millor possible i si penso més, és una pressió extra que em pot perjudicar per lluitar pels títols", ha dit Belmonte.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT