MUNDIALS DE PISCINA CURTA

Va penjar-se l'or als 800 metres lliures

Villaécija: "He millorat les meves marques, però no he arribat al meu límit"

Erika Villaécija s'ha mostrat molt contenta pels resultats aconseguits a Dubai i ha reconegut que es va anar animant "a mesura que tot anava bé" durant el campionat

La catalana Erika Villaécija, guanyadora de l'or en els 800 metres lliures dels Mundials de Piscina Curta que es van celebrar fins diumenge a Dubai, ha reconegut que està "molt contenta" per com han anat les coses en aquest campionat. "Vaig començar a animar-me quan vaig veure que tot m'anava bé segons anava avançant el campionat. A més, he millorat les meves marques i això demostra que no he arribat al meu límit", ha dit Villaécija.

A més, la catalana també ha reconegut que ara els nedadors estan "més units" i això, segons ella, ajuda que "tot vagi millor" en les properes competicions. "Ens alegrem dels èxits aliens perquè això ajudarà que tot vagi millor. A Dubai i a Budapest no he trobat a faltar res i en això crec que hem millorat", ha reconegut Villaécija, que ha tancat així les suposades males relacions dels nedadors de la selecció estatal en d'altres competicions.

Més continguts de