Operació Galgo
Esports 10/12/2010

Reyes Estévez, Bezabeh i Nuria Fernández declaren com a testimonis

La Guàrdia Civil els ha pres avui declaració per la seva presumpta relació amb el preparador Manuel Pascual, implicat en la trama de dopatge

Redacció
1 min

MadridLa Guàrdia Civil ha pres avui declaració en qualitat de testimonis a diversos atletes, entre ells Reyes Estévez, Alemayehu Bezabeh i Nuria Fernández, per la seva presumpta relació amb el preparador Manuel Pascual, implicat en la trama de dopatge en l'esport desmantellada ahir.

Segons han informat fonts de la investigació, ara com ara no hi ha cap prova de la participació d'aquests corredors a la xarxa de distribució de substàncies dopants per la qual ahir van ser detingudes 14 persones, entre atletes, entrenadors i subministradors. A més, el nombre de persones interrogades podria augmentar en les properes hores a mesura que els investigadors vagin analitzant la documentació intervinguda en la desena d'escorcolls practicats des del dijous.

Fins ara, la Guàrdia Civil ha posat en llibertat cinc dels catorze arrestats en l'operació Galgo en espera de ser citats per comparèixer en un jutjat, previsiblement diumenge.
 A més de l'atleta Marta Domínguez, que va tornar anit al seu domicili després de declarar durant diverses hores a la Comandància de Palència, estan en llibertat dues farmacèutiques i un intermediari de la xarxa de dopatge arrestats a Madrid, així com l'entrenador de ciclisme José Luis Pascua, detingut a Segòvia.

stats