Operació Galgo
Esports 10/12/2010

Paquillo nega haver delatat Marta Domínguez

El marxador Paquillo Fernández ha desmentit que la col·laboració amb les autoritats antidopatge hagi inclòs la delació de Marta Domínguez

Efe
2 min
La Guàrdia Civil ha escorcollat la casa de Marta Domínguez

MadridEl marxador Paquillo Fernández, subcampió olímpic de 20 quilòmetres marxa, tres vegades subcampió mundial i dues campió d'Europa de la mateixa prova, ha desmentit que la col·laboració amb les autoritats antidopatge, que li ha suposat la reducció de la seva sanció de dos anys a un, hagi inclòs la delació de Marta Domínguez "ni del seu entorn".

Paquillo ha comentat el seu malestar "per algunes notícies llegides" que reflecteixen la col·laboració de l'atleta granadí amb les autoritats antidopatge per al desenvolupament de l'operació Llebrer, en la qual dijous passat van ser detingudes 14 persones, entre elles Marta Domínguez i el doctor Eufemiano Fuentes.

"Desmenteixo qualsevol tipus de col·laboració. Jo no he parlat de la Marta ni del seu entorn ni de cap altra persona. S'ha dit que he col·laborat per delatar la Marta i això és incert", ha comentat.

Paquillo assegura sentir-se molest amb els comentaris llegits i escoltats sobre la seva col·laboració contra la trama recentment desmantellada. "Sembla que alguns s'inventen les coses. Em vaig quedar gelat en llegir determinades coses sense tenir-hi res a veure. Sembla que surto d'una i em fico en una altra. Cal argumentar el que es diu", ha assenyalat.

L'atleta de Guadix, que podrà tornar a competir el proper mes de febrer, es va assabentar de l'existència de l'operació Galgo ahir al matí. "Vaig mirar les notícies per internet i se'm va posar un nus en l'estómac. Això és un pal molt gros per a l'esport i per a l'atletisme. Massa tindran damunt els implicats, ara caldrà esperar, però sembla que això va a més", ha explicat Paquillo.

No obstant això, l'atleta de Guadix ha destacat que "s'està fent un bon treball en matèria antidopatge perquè si surt tot això és perquè s'investiga, el que passa és que succeeix a Espanya i dol molt", ha conclòs.

stats