PATINATGE ARTÍSTIC
Esports 13/12/2010

El Reus Deportiu, campió del IV Trofeu Eladi Bergada de patinatge artístic

L'entitat reusenca, amb sis podis dels seus patinadors (quatre primeres posicions, una segona i una tercera), va superar el Club Patí Alcanar i el Club d'Esports Vendrell

Redacció
1 min
El Reus Deportiu ha revalidat el títol

ReusDiumenge es va celebrar a les instal·lacions del Club Patí Calafell el IV Trofeu de clubs de Patinatge Artístic Eladi Bergada. En el torneig van participar els sis clubs de les demarcacions de Tarragona: Vendrell, Alcanar, Reus Ploms, Calafell, Cambrils i Reus Deportiu.

El Reus Deportiu va presentar l'equip format pels seus vuit patinadors (Laia Lloses, Gemma Bergalló, Gisela Bergalló, Joan Arqués, Elena Casadó, Marta García, Elena Romo i Ingrid Sales), acompanyats pels entrenadors: Elena Palau, Xavier López, Laura Sánchez i Rosa Romero.

El Reus Deportiu va quedar campió del Trofeu després d'aconseguir quatre primeres posicions, una segona i una tercera. En total, sis pòdiums que van permetre guanyar el trofeu per quart any consecutiu. En segona posició va quedar el Club Patí Alcanar i, en tercera, el Club d'Esports Vendrell.

stats