HOQUEI HERBA
Esports 03/05/2015

Bea Pérez dóna la lliga al Club de Campo davant el RC Polo amb dos gols (2-1)

L'equip madrileny revalida el títol que ja havia aconseguit l'any passat i suma el sisè títol en les últimes set temporades

El Club de Campo, campió de Divisió d'Honor femenina d'hoquei herba / @RFE_HOCKEY

TerrassaEl Club de Campo ha consolidat la seva hegemonia en la Divisió d'Honor femenina després de guanyar el RC Polo (2-1) a la final de la primera Final Four femenina de la història en un partit que ha tingut com protagonista Bea Pérez, autora dels dos gols de l'equip madrileny.

L'equip que dirigeix Eduardo Aguilar ha revalidat el títol aconseguit l'any passat i d'aquesta manera suma el seu sisè títol en les últimes set temporades. Amb 19 campionats, ja són el club estatal amb més lligues. Rocío Gutiérrez, del Club de Campo, ha estat escollida millor jugadora de la Final Four mentre que les seves companyes Mari Ángeles Ruiz i Alicia Magaz han estat elegides millor portera i millor promesa del campionat respectivament.

La final ha començat igualada amb una oportunitat per a cada equip en el primer quart però les madrilenyes han començat a sentenciar el partit a partir del segon quart, obrint el marcador a set minuts del descans. El gol ha arribat en un llançament d'Amparo Gil des de fora de l'àrea que Bea Pérez ha tocat per introduir la bola dins de la porteria. Marta Segú i Sole Contardi han tingut dues ocasions per part del RC Polo per deixar el marcador empatat al descans.

El signe del partit ha pogut canviar en el tercer quart després que als tres minuts el conjunt barceloní empatés el partit en una jugada embolicada dins de l'àrea que ha resolt María Gómez. Tres minuts després Marta Segú s'ha plantat sola davant la portera rival i Mari Ángeles Ruiz li ha parat el llançament que hagués posat per davant l'equip català.

El gol de la victòria del Club de Campo ha arribat als 40 segons d'haver-se iniciat l'últim quart en un nou llançament cap a l'àrea d'Amparo Gil que Bea Pérez ha tocat per introduir la bola dins de la porteria a mitja altura. Les madrilenyes s'han fet fortes enrere amb el marcador a favor seu, tallant les seves defensores qualsevol contraatac de les rivals i s'han acabat adjudicant de forma merescuda el títol.