HOQUEI HERBA FEMENÍ
Esports 20/11/2011

El Polo derrota la Real Sociedad i l'Egara passa a la segona posició després de guanyar a Las Palmas

La igualtat a la zona mitjana de la taula, amb set equips separats per dos punts, fa presagiar un final vibrant de la primera fase

Albert Prieto
El RC Polo puja fins a la quarta posició

BarcelonaLa reedició de la semifinal de lliga entre el RC Polo i la Real Sociedad ha permès el conjunt barceloní venjar-se de les basques amb un triomf per 2 a 1. Patricia Maraña ha posat per davant la Real Sociedad en només set minuts, en una acció de penal córner. El Polo no ha fet un bon joc i gairebé no ha arribat a l'àrea rival. Després del descans, en canvi, el conjunt de Jordi Alastrue ha millorat i ha anat tancant en el seu camp l'equip txuri-urdin. Haussener i Núria Camon, ambdues de penal córner, han donat la volta al marcador.

La derrota donostiarra, unida a la victòria per 4 a 5 del Club Egara a Las Palmas –gols de Glòria Comerma, Carola Salvatella, Cristina Salvatella i dos de Maria Tost–, situa les ratllades en la segona posició de la taula, per darrere de l'encara invicte Club de Campo. Precisament l'equip madrileny ha perdut el primer punt en l'actual lliga en empatar a un gol amb el CD Terrassa; el gol vermell l'ha anotat Xantal Giné.

La resta d'equips catalans no han tingut sort aquesta jornada. L'Atlètic Terrassa ha perdut per 3 a 1 al camp del SPV51 madrileny, i el Junior ha perdut a casa per la mínima contra l'Alcalá (0-1). El Castelldefels, que encara no ha sumat cap punt, ha perdut amb el Tenis (2-3) malgrat haver anotat dos gols (fins ara, només en duia dos en sis jornades).

A la classificació, liderada pel Club de Campo (13 punts), l'Egara és segon (10), seguit per Real Sociedad, Polo i Alcalá (9). Junior, CD Terrassa, Atlètic i SPV51 també lluiten per entrar a la zona noble de la taula.

La setmana vinent l'Egara intentarà batre el Junior al Pla del Bon Aire per seguir l'estela del Club de Campo, que juga al Josep Marquès contra l'Atlètic. El CD Terrassa rebrà al SPV51, un rival directe, mentre que el Polo tindrà un desplaçament a priori fàcil al camp del Tenis. El Castelldefels visitarà el feu del tercer classificat, la Real Sociedad.