Hoquei Herba
Esports 14/04/2013

Polo – At. Terrassa i Club de Campo – Egara, semifinals de la Divisió d'Honor

Aquest cap de setmana ha acabat la fase regular de la competició. Ara, el primer juga contra el quart mentre que el segon i el tercer juguen entre ells

Efe
1 min

BarcelonaAquest cap de setmana s'ha acabat la fase regular de la Divisió d'Honor d'hoquei herba masculí i ja han quedat definides les semifinals de la competició. El Reial Club de Polo de Barcelona, que ha acabat primer, jugarà contra el quart, l'Atlètic Terrassa. D'altra banda, el Club de Campo de Madrid (segon) jugarà contra l'Egara (tercer).

El Polo ha confirmat la seva primera posició després de guanyar a domicili per 0-3 a Santander a la Reial Societat de Tennis, segons informa la federació espanyola. Mentre que el seu rival per arribar a la final, l'Atlètic Terrassa (vigent campió) ha perdut a Las Palmas de Gran Canària per 3-2 davant el Taburiente, que ha remuntat un 0-2 en contra.

El segon ha estat el Club de Campo madrileny després de golejar en l'última jornada a l'Caldaria-Barrocas d'Orense (2-9). El seu rival, el Club Egara, arriba a les eliminatòries com a tercer després de tancar la fase regular amb una victòria per 5-1 sobre el CD Terrassa, equip que ja havia perdut la categoria.

A la resta de partits de la jornada, el CH Complutense, amb la cinquena posició assegurada, ha guanyat el CH Pozuelo per 3-1; l'Atlètic Sant Sebastià ha perdut al seu camp per 1-2 contra el Junior FC, que acaba sisè i deixa l'equip donostiarra en desena posició.

stats