Tenis
Esports 29/08/2011

Rafa Nadal explica que la relació amb el seu oncle Toni ha canviat: "Ja no sóc un nen"

Ho explica en una entrevista al 'The Wall Stret Journal' prèvia al US Open on diu que "ell ha d'acceptar que tinc 25 anys, tinc més opinions que abans"

Redacció
1 min
Rafa Nadal.

BarcelonaRafa Nadal té 25 anys i 10 Grand Slams a les espatlles. Aquesta setmana s'estrenarà en l'últim gran de l'any, el US Open, i en una entrevista al The Wall Street Journal explica que la seva relació tan estreta amb el seu oncle i entrenador, Toni Nadal, ja no és la mateixa que abans: "Abans, quan deia alguna cosa, ho feia segur. Ara puc respondre-li. De vegades li molesta, però així són les coses. Al mateix temps, ell ha d'acceptar que tinc 25 anys, tinc més opinions que abans; ja no sóc un nen", afirma el número 2 del món.

El tenista manacorí ha publicat recentment una biografia –Rafa– on relata com va ser de dur el seu oncle quan ell va començar a jugar a tenis: "Puc dir més coses, podem discutir més que abans, però segueixo tenint un gran respecte per ell, això mai canviarà", i afegeix: "Si una altra gent de fora m'hagués dit les coses que ell em deia, hauria estat difícil continuar treballant junts. El veia més com el meu entrenador que com el meu oncle, però al mateix temps l'estimava com el meu oncle".

stats