OPERACIÓ GALGO
Esports 20/01/2011

Reyes Estévez i Mohamed Elbendir s'entrenaran amb Luis Miguel Landa

Els atletes Reyes Estévez i Mohamed Elbendir són ex deixebles de Manuel Pascua, un dels entrenadors imputats en l'operació Puerto i l'operació Galgo

Redacció
1 min
Reyes Estévez

MadridReyes Estévez i Mohamed Elbendir, ex deixebles de Manuel Pascua, un dels entrenadors imputats en l'operació Puerto i en l'operació Galgo, treballaran a partir d'ara sota la supervisió tècnica de Luis Miguel Landa, responsable de fons en el Comitè Tècnic de la Federació Espanyola.

La retirada de la llicència per part de la Federació Espanyola a Manuel Pascua i a César Pérez (aquest últim, entrenador de Marta Domínguez), ha obligat els antics deixebles del primer a col·locar-se amb altres tècnics sota la supervisió de la Federació Espanyola, ja que tots reben beques federatives. "L'assignació de nous entrenadors s'està produint de mutu acord entre les parts", han explicat a l'agència Efe fonts de la Federació Espanyola.

Luis Miguel Landa va ser en el seu dia entrenador de Chema Martínez i d'Alessandra Aguilar, dos fondistes que ara treballen amb Antonio Serrano. En l'actualitat, Landa entrenava, entre d'altres, a José Luis Blanco, suspès després de donar positiu en un control antidopatge en els campionats d'Espanya d'Avilès, el passat juliol.

Nuria Fernández i Eva Arias, ex deixebles també de Pascua, van tornar a entrenar-se recentment amb Antonio Postigo, antic responsable de velocitat del Comitè Tècnic federatiu.

stats