FUTBOL SALA
Esports 27/05/2012

El Sala 5 Martorell i el Marfil Santa Coloma segueixen endavant en els 'play-off'

Els colomencs han de guanyar dos partits més per salvar la categoria, mentre que el Martorell necessita guanyar-ne dos per tornar a la Primera Divisió

Ara
1 min

BarcelonaEl Sala 5 Martorell ha donat la sorpresa aquest diumenge a Jaén (1-2) i s'ha adjudicat el tercer partit de la sèrie. El triomf dels martorellencs permet al Sala 5 avançar en el 'play-off' de promoció i ara se les haurà amb el Burela gallec a les semifinals que començaran el proper dissabte 2 de juny a Lugo.

En aquesta eliminatòria el Martorell tindrà el factor pista a favor i, en cas de guanyar dos dels tres partits, serà equip de Primera Divisió. Ara bé, els problemes econòmics que pateix el club podria fer renunciar el Sala 5 a una plaça que s'hauria guanyat a la pista.

El Marfil Santa Coloma per la seva banda també està disputant el 'play-off' d'ascens, tot i que en el seu cas el seu objectiu és mantenir la categoria. Després de superar el Ceuta per la via ràpida en la primera eliminatòria (5-4) ara haurà de superar el Gáldar de Gran Canària -el mateix rival de la temporada passada- per seguir una temporada més a la Primera Divisió.

Els homes de Xavi Passarrius no haurien de tenir molts problemes per superar el Gáldar ja que compten amb el factor pista a favor i també amb millor equip que el conjunt canari. Ara bé, el fet de disputar el primer partit a domicili dificulta la tasca.

stats