Piragüisme
Esports 27/08/2012

Saúl Craviotto: "Tinc quatre anys per preparar-me i motivació per guanyar l'or"

L'ARA entrevista el piragüista lleidatà, que en aquests Jocs Olímpics es va penjar la medalla de plata en la modalitat de K1-200 metres, el seu segon metall després de l'or a Pequín

Martí Molina
1 min

BarcelonaSaúl Craviotto gaudeix d'uns dies de descans després de guanyar la medalla de plata a Londres 2012 en piragüisme. Abans de reincorporar-se al cos de policia, on compagina des de fa uns anys la professió amb els entrenaments de piragüisme. Als 27 anys, el lleidatà es va penjar la plata als Jocs de Londres, el seu segon metall després de l'or a Pequín.

Al novembre tornarà a entrenar-se per preparar els següents compromisos, i amb el cap posat en Rio 2016.

  • Futur: "Quan torni als entrenaments, decidiré amb l'entrenador si competeixo a nivell individual o ho faig en parella com en els últims anys".
  • Motivació: "Per més que estiguis en forma, has de tenir un objectiu que et faci continuar. És una qüestió de motivació. Si no, no passes sis hores al dia entrenant, ni et fiques a l'aigua a l'hivern amb el fred que fa".
  • Policia Nacional: "Hi ha una agrupació esportiva que et dóna més facilitats per entrenar amb la selecció espanyola i competir. Amb els Mossos no hi havia aquesta opció i per això vaig haver de renunciar a la plaça".

Llegiu l'entrevista a l'ARA Premium.

stats