GOLF
Esports 07/05/2011

La premsa esportiva elogia la figura de Seve a qui assenyala com una "llegenda"

La premsa esportiva es fa ressò, a les seves pàgines digitals, de la mort de Seve Ballesteros, a qui alguns mitjans qualifiquen de "llegenda de l'esport mundial"

Efe
1 min
Severiano Ballesteros, en una imatge d'arxiu. STUART FRANKILN / GETTY IMAGES

BarcelonaLa premsa esportiva estatal es fa ressò, a les seves pàgines digitals, de la mort, aquesta matinada, de Seve Ballesteros, a qui alguns mitjans qualifiquen de "llegenda de l'esport mundial".

Així, el diari Marca a la portada sobre una gran foto de l'esportista escriu "Fins sempre Seve" i afegeix "Adéu al millor golfista espanyol de la història i llegenda de l'esport mundial". Posteriorment indica que "el millor golfista espanyol de la història ens deixa després de combatre contra el càncer durant més de dos anys".

As ressalta "va morir el gran Seve" i en el seu perfil s'indica que Ballesteros va ser "un càntabre que" va inventar "el golf a Espanya". El diari el qualifica com "un dels més grans jugadors de golf de tots els temps".

El Mundo Deportivo ressenya la mort de Seve, a qui qualifica com a "llegendari golfista" i recorda la lluita que va mantenir durant els últims dos anys i mig contra un tumor cerebral.

Sport al costat d'una foto de l'esportista mort indica que "un dels més grans jugadors de golf de tots els temps, ha mort aquesta matinada a casa de Pedreña (Cantàbria) als 54 anys, després d'haver lluitat durant els últims dos anys i mig contra un tumor cerebral" i destaca algunes de les reaccions que ha suscitat la mort del golfista.

stats