Atletisme
Esports 02/10/2012

Sis mil triatletes de trenta països diferents competiran diumenge a la 5a Garmin Barcelona

Els favorits seran el balear Mario Mola i la basca Ainhoa Murúa, dos components de l'equip olímpic espanyol

Efe
1 min
Ainhoa Murúa a la Garmin Barcelona Triatló 2011

BarcelonaLa cinquena edició del Garmin Barcelona ja s'ha convertit en la cursa de triatló més important de l'estat espanyol i la tercera amb més participació de tot Europa. L'organització ha confirmat l'augment d'un 10% de la participació internacional i el president de la Federació Catalana, Jesús Andreu, està convençut que "amb diversos acords podem arribar a la participació de 10.000 atletes".

En categoria masculina, el mallorquí Mario Mola intentarà fer valer el paper de favorit i millorar el resultat de l'edició passada, en què va ser segon, superat a la línia de meta pel portuguès Joao Silva. El seu principal rival serà el polonès Marek Jaskolka, sotscampió de l'última prova de la Copa del Món disputada a Corea.

En categoria femenina, Ainhoa Murúa buscarà revalidar el títol aconseguit en l'última edició. A més a més, l'atleta de Zarautz va aconseguir una meritòria setena posició als passats Jocs Olímpics de Londres. No li posarà les coses fàcils la també olímpica Helle Frederiksen, setena a l'últim europeu.

stats