Publicitat
Publicitat

Stephen Hawking, protagonista de la cerimònia d'obertura dels Paralímpics de Londres

El cèlebre científic s'ha erigit en mestre de cerimònies d'un acte que també ha comptat amb la presència de la reina Elisabet II

El científic britànic Stephen Hawking ha sigut l'encarregat  de donar el tret de sortida a la cerimònia d'obertura dels Jocs Paralímpics de Londres 2012 amb la seva teoria del Big Bang . El popular científic , víctima d' una esclerosi lateral amiotròfica que el manté gairebé totalment paralitzat , ha sigut el primer protagonista de l'espectacle , celebrat a l'estadi de Stratford sota la mirada de 62.000 espectadors.

La cerimònia , titulada " Il·lustració " (' Enlightenment ', en anglès ) , ha començat amb un petit discurs de Hawking sobre els orígens de l'Univers. Posteriorment, uns espectaculars focs artificials han simulat un Big Bang . " Vivim en un Univers governat per lleis racionals que podem descobrir i entendre . Mirem amunt cap a les estrelles i no avall cap als nostres peus . Proveu de donar sentit al que veieu i pregunteu-vos què fa que l'Univers existeixi : sigueu curiosos " , ha arengat el científic des del centre de l'estadi .

Posteriorment,  centenars de voluntaris han aparegut amb paraigües de colors a l'estadi mentre sonava el tema ' Umbrella ', de la cantant Rihanna . Un quart d'hora després que comencés l'espectacle , la reina Elisabet II d'Anglaterra ha arribat al recinte amb els seus fills Anna i Eduard , els ducs de Cambridge Guillem i Caterina , i el president del Comitè Paralímpic Internacional , Philip Craven .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT