ATLETISME

El TAS redueix de 18 a 6 mesos la sanció a Asafa Powell: "S'ha fet justícia. Ara, a córrer"

L'atleta jamaicà agraeix al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport hagi estimat parcialment el seu recurs i li hagi rebaixat la sanció

El jamaicà Asafa Powell ha assegurat que el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) "ha fet justícia" en estimar en part el seu recurs per reduir la seva suspensió i la del seu compatriota Sherone Simpson, decisió que els permet tornar a competir i participar aquest dimarts a la reunió de Lucerna (Suïssa).

"Finalment m'han tret aquest pes de les espatlles. Gràcies al TAS. S'ha fet justícia. Ara, a córrer", ha escrit al seu compte de Twitter l'explusmarquista mundial dels 100 metres després de conèixer que el TAS ha estimat parcialment el seu recurs i ha reduït el seu càstig de divuit mesos a sis.

Powell va ser sancionat amb divuit mesos de suspensió l'abril passat per l'Agència Antidopatge de Jamaica després de donar positiu en un control per l'estimulant oxilofrina en els campionats nacionals de l'any passat. L'inici de la sanció es va fixar el 21 de juny de 2013 i el final, pel 20 de desembre d'aquest any. Amb la reducció de la sanció, doncs, Powell ja pot tornar a competir.