Publicitat
Publicitat

Natació Sincronitzada

Anna Tarrés descarta Gemma Mengual per tornar al duet estrella

La seleccionadora de natació sincronitzada afirma que el relleu generacional ja està fet en favor d'Andrea Fuentes i Ona Carbonell s'està preparant. La nedadora no tornarà a ser la líder de l'equip encara que torni a la competició a Londres 2012 després de la seva maternitat

Si Gemma Mengual arriba a temps de posar-se en forma per competir als Jocs Olímpic de Londres 2012, ho farà com un membre més de l'equip, però sense l'estatus de líder i estrella que ha tingut, merescudament, sempre. Així ho ha assegurat Anna Tarrés, seleccionadora espanyola de natació sincronitzada al diari ARA: "El duo és el duo i ja està decidit [Andrea Fuentes i Ona Carbonell]". I davant la pregunta de si Mengual arribava prou en forma el 2012 només competiria en la prova per equips, la resposta de Tarrés ha estat: "Exacte".


Gemma Mengual va estar dubtant molt de temps si tornar a competir al màxim nivell un cop recuperada de la maternitat, i tot just fa un parell de mesos que va decidir tornar a entrenar fort per veure si arribava a temps de competir a Londres. Però amb la baixa durant més d'un any de Mengual a la selecció, Anna Tarrés va aprofitar-ho per fer un canvi generacional a l'equip, que "ha passat d'una mitjana de 30 anys a una de 20". Ona Carbonell (21 anys) és ara la parella d'Andreu Fuentes en el duet, i pel que sembla, ja no hi ha marxa enrere.


"Aquest any el que hem fet és que el duet Ona-Andrea s'integrin l'una a l'altra perquè són molt joves i tenen molt poca experiència com a duo, i se'ls ha de donar camí competitiu perquè entre tots trobem els punts febles que es detecten a les competicions, i que s'han d'atacar als entrenaments. Hi ha qualitat i ambició, i ara queda la meva feina, que és que tinguin la confiança de fer-ho", ha assegurat Tarrés, que s'ha marcat com a objectiu fer un bon paper a Xangai al Mundial d'aquest estiu, posar-se al nivell de les temibles russes a Londres 2012, per guanyar-les al Mundial de Barcelona de 2013.


Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT