Esports
Esports 03/06/2011

La Taula Assessora de l'Esport Català es presenta com una eina per "millorar l'esport de Catalunya"

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha presidit avui, al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet, la presentació de la Taula Assessora de l'Esport Català

Redacció
2 min
Taula Assessora de l'Esport Català.

BarcelonaEl secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha presidit avui, al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet, la presentació de la Taula Assessora de l'Esport Català, un òrgan de consulta que donarà suport a la Secretaria General de l'Esport per tirar endavant els eixos bàsics de la política esportiva del Govern i que contribuirà a "millorar i situar l'esport de casa nostra al lloc que es mereix".

A l'acte, hi ha assistit el president d'aquest nou organisme, Josep Maldonado, i el gruix de membres de la Taula Assessora, que, tal com ha explicat el secretari general de l'Esport, estarà formada per personalitats del món de l'esport de Catalunya procedents de l'àmbit de l'empresa, la competició, la gestió i l'organització d'esdeveniments.

El secretari general de l'Esport ha mostrat el seu agraïment pel compromís dels components d'aquest òrgan, una Taula "espectacular, que pot tenir un ressò molt gran" i que "inclou la millor representació de l'esport català d'avui dia". Ivan Tibau ha subratllat el caràcter altruista de l'organisme i ha expressat el convenciment que les opinions dels seus membres "ens ajudaran a situar l'esport al lloc que li correspon i a tirar endavant els nostres projectes".

Adreçant-se als components de la Taula Assessora, ha afegit que el naixement d'aquest òrgan és també una manera de reconèixer "el que heu fet, feu i fareu per l'esport de casa nostra" gràcies a la il·lusió i els coneixements que acumulen per les seves respectives responsabilitats i trajectòries.

Per la seva banda, Josep Maldonado ha explicat que la taula assessora es reunirà físicament diverses vegades l'any per "debatre propostes que millorin i ajudin a tirar endavant l'esport català". Serà, com ha afirmat, un instrument per assessorar el secretari general de l'Esport, aprofitant "l'experiència, el nivell i la il·lusió" de totes les persones que han accedit a formar part de l'organisme, que, d'altra banda, estaran informats de les polítiques que executi el Govern en matèria esportiva.

stats