FUTBOL SALA
Esports 27/04/2012

El Barça Alusport s’exhibeix i jugarà la final de la UEFA Futsal Cup (5-1)

Els de Marc Carmona han sigut molt superiors a un Sporting de Portugal que ha marxat al descans amb quatre gols en contra i ha vist com li era impossible remuntar

David R. Jover
Ari Santos celebra un gol durant la semifinal de la UEFA Futsal Cup

LleidaNomés li queda un pas per ser campió d'Europa de futbol sala. S'haurà de fer el proper diumenge contra el Dinamo de Moscou, el gran favorit juntament amb els blaugranes. Aquest divendres, contra l'Sporting, el Barça ha donat un recital davant un Barris Nord a vessar que ha animat sense parar els homes de Marc Carmona, que han respost al suport amb un gran joc i amb gols espectaculars.

L'arrencada del Barça ha sigut perfecta, insuperable. En un partit així calia sortir motivat i amb les idees ben clares. Això sí, sense perdre el cap. Els catalans, amb un Wilde espectacular, han situat el 3-0 en onze minuts de partit i han deixat clar que la seva fam de títols és infinita. Ari Santos, el mateix Wilde i Igor, amb un gol per l'escaire, els artífexs dels grans primers minuts.

Aleshores el partit s'ha calmat i el Barça no ha sigut tan ofensiu. Tot i així Javi Rodríguez ha fet el 4-0 amb què s'ha arribat al descans. Amb el partit controlat, la segona part ha sigut més de l'Sporting que no pas del Barça. Els blaugranes s'han dedicat a defensar-se dels atacs de cinc jugadors dels portuguesos, que han aconseguit fer un gol després de topar-se amb un mur anomenat Paco Sedano. El porter madrileny ha estat sublim –fins i tot ha aturat un penal– i s'ha guanyat l'ovació del Barris Nord en els instants finals.

Amb el 5-1 el Barça es disposarà a jugar la final de la UEFA Futsal Cup per primer cop a la seva història, i ho farà contra el temut Dinamo de Moscou, en el que serà el millor partit de futbol sala que es pot veure a Europa.