Atletisme
Esports 06/07/2012

Usain Bolt, amb problemes físics, renuncia a la competició fins a Londres

El jamaicà ha explicat en un comunicat que no participarà a cap prova abans dels Jocs Olímpics per "tenir temps suficient per al tractament i per preparar-se"

Efe
1 min
L'home més ràpid del món s'acosta als Jocs de mica en mica

BarcelonaEl jamaicà Usain Bolt, triple campió olímpic i plusmarquista mundial de 100, 200 i 4x100 metres, ha decidit no tornar a competir fins a Londres 2012 per arribar en perfectes condicions.

Bolt i el seu tècnic, Glen Mills, han decidit parar fins a la cita olímpica i recuperar-se dels petits problemes físics que pateix i que va acusar en les proves de selecció jamaicanes a Kingston, segons assenyalen en un comunicat.

"Després de la participació d'Usain en les proves nacionals a Kingston aquest cap de setmana passat, on va tenir un petit problema, i després d'una acurada avaluació, s'ha hagut de retirar de la reunió de la Lliga de Diamant a Mònaco el 20 de juliol tenir temps suficient per al tractament i per entrenar i preparar-se per als Jocs Olímpics de Londres ", assenyala Mills.

L'atleta indica que està content d'haver pogut aconseguir la seva plaça olímpica malgrat els problemes i les derrotes contra Yohan Blake i assegura que estarà a Londres per defensar els seus títols olímpics.

stats